Flora Aalst

Anemoon

Appartementen met wintertuinen

Hecht je veel belang aan licht en buitenruimte? Dan is residentie Pioen precies wat je zoekt. De hedendaagse nieuwbouwappartementen zijn uitgerust met één tot drie slaapkamers en afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen. Alle appartementen zijn ook voorzien van een wintertuin, die door middel van schuiframen handig transformeert van kamer tot overdekt terras of omgekeerd. De prachtige daktuin op de eerste verdieping van het gebouw zorgt voor mooi ‘kijkgroen’ voor alle bewoners.  

iris, lupine & pioen

duplexappartementen met tuin 

Jonge gezinnen of starters vinden in dit woningtype de ideale instapwoning. De duplexappartementen hebben een extra verdieping met twee tot drie slaapkamers. De doordachte indeling zet sterk in op levenskwaliteit, met een leefruimte die vooraan uitgeeft op een terras en achteraan op een gezellige stadstuin. Alle duplexappartementen worden afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen. Het comfort van een appartement, het gevoel van een huis. 

Architectuur: OFFICE Kersten Geers David Van Severen

De gebouwen op Flora zijn ontworpen door het Belgische architectuurbureau OFFICE Kersten Geers David Van Severen. Met meer dan twintig jaar ervaring en een internationaal team in de rangen, weet het bureau als geen ander een eigen unieke stempel te drukken op wooncomfort en levenskwaliteit. Ook duurzaamheid en toekomstgerichtheid zijn thema’s waarvoor ze zich met hun bijzondere ontwerpen expliciet inzetten.  

Bouwheer: Skyline Projects

Skyline Projects, dochteronderneming van Skyline Europe, heeft veertig jaar ervaring in vastgoed. We zijn een Belgisch familiebedrijf dat projecten, residenties en buurten ontwikkelt. Altijd op unieke locaties. Altijd met gevestigde architecten, ervaren partners en met gebruik van hoogwaardige materialen. Dankzij een doordachte architectuur, landschapsontwerp en invulling van de projecten, creëren we levendige buurten met een sterke focus op wooncomfort en levenskwaliteit.  

Ben je
geïnteresseerd?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op voor een persoonlijke afspraak. Of bel ons: 053 89 51 30

Infokantoor:

Albrechtlaan 100
9300 Aalst

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

2023 © Skyline Projects
De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend.

Meer informatie
over Flora?

Ik wil graag meer info over:*
Ik wil graag meer info over: