Flora Aalst

Handig
alles in de buurt

Flora is opgevat als gezellige woonwijk waar alles in het teken staat van welzijn en levenskwaliteit. Aan de centrale Floraboulevard komen diverse praktijken en handelszaken. Ook dienstenleveranciers, horeca en sportruimtes behoren tot de mogelijkheden. Het ziekenhuis ligt op een boogscheut, evenals het park met zwembad. Boodschappen kan je doen in de nabijgelegen supermarkten.

Handig en bereikbaar wonen, in het hart
van de stad

De woonwijk wordt autoluw aangelegd, met voorrang voor fietsers en wandelaars. Aan de appartementen worden extra ruime fietsenstallingen voorzien. Ondergronds komen autostaanplaatsen, met laadpunten voor elektrische wagens. Te voet of met de (deel)fiets ben je in een oogwenk in het bruisende centrum van Aalst en ook het openbaar vervoer stopt aan de woonsite.  

Wonen in
het groen

Een stukje natuur, midden in de stad. Ook dat is Flora. ’s Lands meest vooraanstaande landschapsarchitect Bas Smets transformeert de eens zo kale terreinen tot een bloeiende wijk met een nieuw park, kleurrijke bloemen en bomen met bloesems. Zitplekjes, speelzones en pleintjes brengen leven en ontmoeting in de wijk.  

Uiterst duurzame
BEN-buurt

Alle (duplex)appartementen worden bijna-energieneutraal gebouwd, wat betekent dat ze aan zeer strenge energienormen voldoen en naast een bijzonder zuinig verbruik, ook een constant en aangenaam leefklimaat bieden. Alle appartementen worden aangesloten op een BEO-veld en zijn voorzien van warmtepompen. Regenwater wordt gerecupereerd om de tuinen te besproeien en een systeem van wadi’s zorgt voor een geleidelijke bodeminfiltratie.  

Ben je
geïnteresseerd?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op voor een persoonlijke afspraak. Of bel ons: 053 89 51 30

Infokantoor:

Albrechtlaan 100
9300 Aalst

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

2023 © Skyline Projects
De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend.

Meer informatie
over Flora?

Ik wil graag meer info over:*
Ik wil graag meer info over: